Un dia qualsevol amb Lola


Avui anem a començar un dia qualsevol des del mirador de Lola. Què veu, què fa, com gaudeix del seu poble.

Podem començar per un dia com avui que, el primer que farem, després de mirar per la finestra, és sortir al carrer. Perquè aquí, el clima, sempre es presta. Si és la primera vegada que ens visites, el normal seria que fóssim a esmorzar a la Xocolateria Valor, estendard del nostre poble. Gaudeix d'un bon esmorzar en un lloc privilegiat.


Seguim el passeig

Seguint el nostre camí i per no canviar d'aires, baixaria a la platja per conèixer la nostra "Platja Centre". Això vol dir que tenim moltes altres. Tranquil·lament passejaria i aniria a conèixer el nostre "Club Nàutic" i, posteriorment, arribar fins al port en el lloc faria una paradia per a una copa a "La llotja", bar situat al costat de la mateixa Llotja de Pescadors.

Ja podem, fins i tot, si ens ve de gust o volem, passejar per la vora del mar. És un gran gust.

Moments de repostar

Depenent d'on i com ens allotgem cal menjar. Per descomptat, tenim molts i variats llocs depenent del que ens vingui de gust. Com tenim temps i dies jo començaria per un dels dos clàssics del nostre pobles a la platja: restaurant "Ca la Marta", una cuina mediterrània però amb un toc més modern; o, bé restaurant "El Nàutic", modern però amb una cuina més tradicional. Això no vol dir que no tinguem molts més però com ja he comentat, és el nostre primer dia. Seguirem amb altres demà.

A la tarda, després d'una bona migdiada podem anar a fer una passejada pel centre del poble visitant les seves botigues i fent una paradeta en un clàssic: "El bon gust", que és la gelateria de tota la vida. També, just al costat, tenim una iogurteria més recent però molt bona on podràs degustar excel·lents sucs naturals, gores, creps i gelats artesans.

Bé. Ara tornem a donar un passejada i ens anem a sopar. Aquí també tenim diverses opcions depenent del que ens vingui de gust: podem picar, sopar o, simplement, una hamburguesa.

Us deixo. Fins un altre estoneta. Podeu visitar el meu bloc. Entre les pàgines superiors trobareu vídeos i textos interessants. Si em doneu un mai un al menú desplegable -on hi ha les tres rayitas- us ho agrairé molt. I si em comenteu o em dieu que us sembla tot, ja podrem tenir una conversa encantadora. Gràcies per venir!

@elmiradordelola @teanimasvendemos #elmiradordelola #teanimasvendemos #villajoyosa #lavilajoiosa #comunidadvalenciana #comunitatvalenciana #costablanca #venta #pisos #inmobiliaria #alquiler #buildings





Comentarios